Archieven Evenementen

Voorjaarsrit

Wat later in het jaar vanwege de vroege Paasdagen maar het gaat de eerste activiteit van 2024 worden. De route is nog niet bekend maar zal ongetwijfeld door het hart van Nederland gaan

SWC Voorjaarsweekend 2024

Camping de Stuurmanskolk IJsseldijk 85, Welsum, Nederland

Het voorjaarsweekend van de SilverWingClub Nederland wordt deze keer ook weer gehouden in Welsum op de Camping De Stuurmanskolk. Het blijft een gezellige camping met ruimte faciliteiten en een uitstekend restaurant.  

Algemene ledenvergadering

Camping de Stuurmanskolk IJsseldijk 85, Welsum, Nederland

De jaarlijkse algemene ledenvergadering van de SilverWingClub zal ook dit jaar aansluitend aan de zaterdag tourtocht plaatsvinden. Plaats van handeling zal de Stuurmanskolk in Welsum zijn.

Mid Zomernacht tour

Domaine "La Sapinière" 1a An Der Deckt, Hosingen, Luxemburg

Elk jaar gaan een aantal leden van de club een week op pad om lekker te touren. Dit jaar gaan we nog een keer terug naar het vakantiepark La Sapiniere in Hosingen Luxenburg.

SilverWing weekend

Camping De Spokke-Riete Peezeweg 17, Dalfsen

Het traditionele SilverWing weekend zal dit jaar gehouden worden op de evenementen camping van een van onze leden. Camping De Spokke-Riete is de uitvalsbasis. Op de zaterdag zal er dan ook weer de tourtocht die vertrekt vanaf de camping en de mooie plekjes er rondomheen zal aan doen.