Penningmeester

Cor Vermeulen is de penningmeester van de club en dus verantwoordelijk voor de financiële huishouding.

 

Van Cor:

In 2001 vertelde een collega dat hij een leuke motor te koop wist staan. Een weekje later was ik de trotse bezitter van een grijze Honda SilverWing 500 en in augustus 2001 werd ik lid van de Honda SilverWingClub Nederland.
Het SilverWingvirus had toegeslagen en er volgden nog verschillende GL650 modellen. Na een tiental jaren begonnen de spieren wat tegen te werken. Ik heb daarom in 2012 een Susuki Burgman 650 executive aangeschaft waarop ik geleidelijk aan kon overstappen. Mijn laatste zwarte SilverWing 500 heb ik in 2015 weggedaan omdat ik er alleen nog tijdens clubweekenden op reed. De Burgman motorscooter heb ik nog steeds in mijn bezit en ik rijd daar nog steeds met plezier op.
In 2017 traden enkele bestuursleden af waarvoor zich geen nieuwe kandidaten hadden aangemeld. Tijdens de algemene ledenvergadering heb ik mij toen alsnog beschikbaar gesteld om enkele jaren de functie van penningmeester op me te nemen. Hieronder valt ook de ledenadministratie. Op deze manier ben je meer betrokken bij de vereniging en het is ook leuk om te doen.
Hoewel ik al wat ouder word hoop ik toch nog wel een aantal jaren van mijn motorscooter te kunnen genieten en natuurlijk lid te blijven van onze vereniging.