Vice-Secretaris

Arjan Companje is letterlijk en figuurlijk de jongste bestuurder van de club.

Van Arjan:

Mijn naam is Arjan Companje. Geboren in de warme zomer van 1976 te Ommen.
Woon samen met mijn Terveurense herder bij mijn ouders in Ommen(Overijssel) . Zelf vrijgezel.
Sinds 2018 bestuurslid van de SilverWingClub Nederland.
Via mijn teammanager ben ik met deze club in contact gekomen. Een stand in Zuidbroek bemannen, het bijwonen van club weekenden en zo kwam van het een het ander. Gekozen als algemeen bestuurslid.
Werk als Buschauffeur in het Openbaar vervoer sinds 2011. Van 2008 t/m 2010 op de Touringcar gereden.
Vanaf mijn technische school heb ik nog 4 jaar opleiding bouwtechniek gevolgd. Jaar vast werk als timmerman, daarna nog 8 jaar in een Deurenfabriek gewerkt.
Ook naast mijn werk als buschauffeur bij Syntus Gelderland, vestiging Zwolle zit ik in het bestuur van de personeelsvereniging.
In dat bestuur ben ik penningmeester sinds 2012. en ook voor de vestiging Apeldoorn ben ik gevraagd door hun voorzitter om daar als algemeen bestuurslid toe te treden en doe dat sinds eind 2018.
Sinds mei 2018 rijdt ik op een Ducati Multistrada 950 ik zocht een mooie sportieve toermotor. Proefrit gemaakt, en gelijk gekocht. In juni 2019 nog een geweldige week gehad met enkele clubleden in en rondom Gerolstein. Ongeveer 20 graden is fijn om te toeren. Nou die week waren het Thaise temperaturen. Heet, heet en nog eens heet. 30-34 graden Celsius. Belangrijkste was: Wij hebben genoten.
Vanaf mei 2004 ben ik het bezit van mijn rijbewijs-A. Mijn eerste motor was een Yamaha Diversion 600, en later vanaf mei 2007 op een Yamaha Thundercat (yzf600r) gereden, heel wat anders. Een tourmotor toch meer mijn ding.