Voorzitter:

Marinus van Deudekom is de voorzitter van de club

Van Marinus:

Nadat John Min de voorzittershamer van de club ruim 10 jaar stevig vast had gehad, werd ik in 2018 tijdens de ledenvergadering gekozen tot nieuwe voorzitter. Bestuursfuncties zijn mij niet vreemd dus ik ben samen met de andere bestuurders verder gegaan waar John was gestopt. Geen grote veranderingen want dat was niet nodig.

Voor mij is de liefde voor de SilverWing ontstaan toen ik begin jaren 80 als motorrijder bij de Gemeentepolitie Tilburg met een GL500 mocht gaan rijden. Wat was dat een verschil met de CX500 en zeker met de BMW R65 die ik daarvoor als mijn werkpaardje mocht beschouwen. Ik heb er vele kilometers mee mogen rijden. Helaas was het ons niet gegund om over te stappen op de GL650. Die heb ik jaren later privé gekocht en ook dat was weer een belefenis op zich. Wat een verschil in trekkracht tov de GL500.

Na 10 jaar veilig rijden was de GL650 helaas op. Sleutelen aan een motor is leuk maar in 1000 km tijd 3 keer de koppaking vervangen werd me teveel. Vandaar dat ik sinds 2 jaar de trotse eigenaar van de GoldWing ben. Gelukkig blijft het een Wing en ik hoop er nog lang van te mogen genieten.

Tot slot nog een advies: rij veilig en je weet het:

De glimmende kant moet boven blijven